top of page

Juneau's Moon Spirit - Luna

pix19.JPG
Født:
Død :
 
Farve:
Vægt:
Højde:
Hofter:
Albuer:
Øjne:
Langhårsgen
Polyneopati
2004 Oct 31-
2015 Sep 03:
​Gray & White
36 kg
64 cm:
-
-
Clear ('05)
Not tested
Not tested

Luna er opdrættet af Kennel Juneau.


Luna var den lille i kuldet. For at gøre sig bemærket mellem de store, var hun nødt til at give lyd fra sig. Dét gjorde hun .. Luna havde altid en mening klar - om man vil have den eller ej igen, igen og igen.
Luna var en lille fin pige, og jo mere vi kiggede på hende, jo mere stod det klart, at hun var kommet for at blive hos os.
Luna var altid klar til et godt vådt kys, altid glad og logrende.

Selv om Luna ikke skulle anvendes i avlen, havde hun erobret vores hjerter - og vores seng...Hun blev her hos os...

 

Luna var meget loyal imod hendes flok. Ingen skulle prøve at gøre hendes flok ondt. Og ikke specielt glad for andre hunde. Hvis du var i Luna’s Circle of Trust – hunde eller mennesker – så ville hun løbe igennem ild og vand for dig... Resten skulle holde sin afstand…

Igennem årene kunne Luna lide sin mor, onkel Anakin og Frede (Bittens’ mor’s hund – en dansk-svensk gårdhund). Så det var med tilbage holdt åndedræt, at vi introducerede Eddie til Luna.

Sorte øjne blev snart til et smeltet hjerte. Selvom Luna aldrig ville indrømme dét, kunne på sin egen måde godt lide Eddie – og hun savnede ham, når han var væk til udstilling. Luna har opdraget Eddie godt.

​Lunas formål var at lære os, at ikke alle malamuter kan håndteres ens – her har vi lært at observere, lære og tilegne os hundekropssprog. Kropssprog er essentielt for succes.

​Luna viste aldrig tegn på smerter eller ubehag, men til slut var det klart, at det var tid til at sige

” vi ses igen, min ven, løb nu frit uden smerter”

Denne pige har lært os SÅ MEGET.

Et specielt sind, der er savnet hver dag.

bottom of page