top of page

Juneau's California Gold Quest - Eddie

DKCH PLCH INTLCH KLBCH DKVECH KLBVCH

KBHV16 17 DKV16  DKKV16 NORDVV21 DKVV21 DKVV22

AMCA Working Team Dog 

DPHK #3 AM Han 2021, 2022

DPHK #1 AM Veteran 2022, #2 Klub Veteran 2022

Eddie_8y_BOBvet Frcia 22_Web.jpg
Eddie @ 8 1/2 years
Født:
Farve:
Vægt:
Højde:
Hofter:
Albuer:
Øjne:
Langhårsgen
Polyneopati
4. juli 2013

Grå & Hvide
37 kg
64 cm:
A/A Excellent
0/0
Fri('14, '16, '17 '19 '21)
Bærer
Normal via Forældre

Eddie er opdrættet af Kennel Juneau.

Vi stod overfor et generationsskifte, nu da Anakin og Indi ikke længere var her. En del af planen med paringen mellem Loba og Rafa, var at få en hanhund i familien igen - og hvilken luksus at have 4 lækre drenge at vælge imellem. Det var ikke et nemt valg

Da hvalpene blev så gamle, at personlighed begyndte at vise sig, var vi enige om, at ham med "cool dude attutude" ville være et godt match. Samtidig med et gudesmukt ansigt, godt sammensat krop og små flyvende bevægelser - ja så kunne det kun være den grønne dreng, der blev til Eddie.

Eddie skal bo hos os og være vores hund 100%. Det er godt 9 år siden, at vi har haft hvalp i huset, så det skal nok kaste nogle grin og oplevelser af sig - sådan med en bulderbasse i huset igen..

Vi forventer, at Eddie skal udstilles både herhjemme og i udlandet - og hvis fremtiden byder på dét, så skal han være med til at bære avlen og arven videre..

Eddie har vist at være det bedste valg nogensinde. Han tager imod verden med åbent sind. Enhver som han møder, er hans nye bedste ven. Altid glad og logrende - og forventer et klap. Han er venlig og nysgerrig overfor alle hunde - hanner som tæver. Hvis de laver ballade, vender han sig bort.. det er simpelthen under hans værdighed. Man skal lede længe efter en han i så god balance.

I udstillingsringen er Eddie i sit es. Lige fra lille hvalp har han taget føringen i snoren og løbet som en drøm.

Elsker at stille sig for dommeren, elsker opmærksomheden på sit trimmebord. Eddie er kendt for at flirte med forbipasserende og tager imod alle de roser sendt i hans retning. Eddie elsker dog ikke sit bur "der er der jo ingen der kigger på ham"..

Eddie arbejder fint i selen, jævnt stabilt tempo, der nok skal bringe os frem. holder sporet uanset rådyr, egern eller andet.

En sand fornøjelse - og måske lidt forkælet..

bottom of page