top of page

Juneau's Northern Light - Loba

BIS Puppy
Dansk Champion
#3 Alaskan Malamute Tæve 2011,

#4 Alaskan Malamute Tæve 2012 (Dansk Polarhundeklub)

pix13.jpg
Født:
Død:
Farve:
Vægt:
Højde:
Hofter:
Albuer:
Øjne:
Langhårsgen
Polyneopati
11. juni 2010
10. Januar 2022

Grå & Hvid
30 kg
60 cm:
A/A Excellent
0/0
Fri ('11, '12)
LC fri
PN fri

Loba er opdrættet af Kennel Juneau. Delejerskab med Camilla Almind.

Da parringen mellem Haiko og Akela var en realitet, var der helt sikkert et ønske fra os om en lille hundepige, der lige som sin mor, skulle være i delejerskab.


Camilla og Carsten var klar til nr.3 hund i flokken, og mente selv at de havde styr på følelserne. Måske ville de have en tæve fra kuldet, hvis hun passede ind i deres flok... de holdninger holdt dog kun indtil, at Camilla og Carsten stod med hundepigen i favnen første gang.. Så var de solgt til stanglakrids..

Den lille hundepige blev meget hurtigt til Miss Loba.

Loba har lige fra starten været fremme i skoene, vil meget gerne bidrage med sin hjælp til alt hvad man laver madlavning, rengøring, havearbejde. Supergod til at uddele møs og glade hop.

Man skal dog ikke lade sig snyde af det kønne ydre, for der lurer en bandit indeni. Kan man ikke få sin vilje på den ene måde, ja så må man jo prøve på den anden eller tredje.

Loba har fuld fart på. Hun elsker friheden sammen med sin mor og onkel Balto på de åbne vidder i Holbæk, hvor masser af socialisering foregår med områdets hunde - med stor succes. Og har mindre god tid til at løbe pænt i udstillingssnoren...endnu.

Vi forventer meget af Loba i fremtiden - hold øje med hende i udstillingsringen - både herhjemme og i udlandet - hvis I ser Nordlyset suse forbi, så véd I hvem det er...
___

 

Loba fik Guldkuldet I 2013. Hun gjorde et fantastisk arbejde med at opfostre de 6 banditter.

Resultatet af kombinationen Rafa/Loba var alt hvad vi drømte om. Vidunderlige temperatmenter, super sundhedsresultater, fantastiske eksteriør, og samme iver til at arbejde som Rafa og Loba.

 

Det ville have været fristende at lave en ny parring på Loba. Men nogle gange tager livet en drejning og muligheden opstod aldrig igen.

 

Loba nyder nu senior livet hos hendes familie i Holbæk, og oplever nu hvor irriterende en junior i huset kan være – lige som hende selv.

bottom of page