top of page

Forventninger til hvalpekøber...

 

Når nu vi har lagt vort hjerteblod i hver enkel hvalp, må vi også forvente en vis seriøsitet og engagement fra jer som hvalpekøbere.

Der er lagt et stort arbejde i at forme hvalpene som de er, når de skal flytte hjemmefra.
Dette arbejde skal fortsætte hjemme hos jer..!

I vil nok have fornemmelsen af at blive spurgt om emner, der ikke er helt relevant for om I vil købe en hvalp her - det er ikke gjort for at blande os i jeres liv - men udelukkende af hensyn til hvalpen.

Vi er hvalpens ambassadør, så vores vigtigste job er at finde de mennesker, der er bedst egnet til at have en hvalp fra os.

Fremtiden er selvfølgelig aldrig 100% sikker, men det er essentielt for os, at de første år af hvalpens liv - imens de indre og ydre påvirkninger er så afgørende for det endelige resultat - er stabile i faste rammer uden for mange radikale ændringer.

Når hvalpene er hos os, ser vi gerne, at I kommer forbi, når det er jer muligt - geografisk muligt, således I lærer hvalpene og os at kende, og vi lærer jer at kende - og derved har bedre mulighed for at matche den rigtige hund til de rigtige mennesker.

Vi vil forbeholde os retten til at afslå en handel helt optil, hvalpen skal afleveres som 8 uger, hvis vi fornemmer at alt ikke er som det skal være…

Det er nu, at det skal stå sin prøve, om al information herfra har bundfældet sig på det rigtige sted - og ikke sorteret fra som unyttig information.

Jeres handlinger vil være lakmuspapir for os - om vi har gjort vores arbejde ordentligt..

Når hvalpen forlader vores adresse, er det ikke ensbetydende med, at I står på egen hånd.
Foruden betaling for hvalpen, har I også købt et - for hunden - livslangt abonnement for hotline.

Ingen spørgsmål er dumme - hellere spørge 10 gange for meget end én gang for lidt…

Vi forventer, I melder tilbage - både når det går godt, og når det strammer til…
Det er ingen skam at bede om hjælp, men derimod utilgiveligt at stå med et altoverskyggende problem, der kunne have været blevet afværget, hvis spurgt i tide... Vi er her for at hjælpe.

Når vi og I er blevet enige om, at I skal have en hvalp herfra, så har vi har valgt jer, fordi vi tror på, at I har evnen, viljen, indsigten og beslutsomheden for at det skal lykkes.
- Og vi håber på, at I har valgt os, fordi I kan finde tillid til os og dét vi står for.

bottom of page